De najaarsgroep 2019 van de Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) telde dit keer twaalf deelnemers. Van hen deden er vandaag, 24 januari 2020, acht examen. Alle acht slaagden, en de meesten met ‘vlag en wimpel’.

De twaalf deelnemers leerden afgelopen half jaar in zes dagen op verschillende locaties in het land de grondbeginselen van een goede hedendaagse kantoorinrichting. Naast de theorielessen geven de diverse locaties ook een inkijkje waaraan een hedendaags kantoor of de inrichting van een kantoor moet voldoen.

De geslaagden van 24 januari zijn, staand, van links naar rechts: Conny Puper (RDW), Martine de Buck (Vepa), Michael van der Kwast (Boerhof Projectinrichters), Pim Pronk (Erasmus MC) en Ronald Visser (Interstuhl). Gehurkt, van links naar rechts: Marc Brinks en Riejander Deen (beide Drentea) en Lenard Alfing (Boerhof Projectinrichters).

We zijn benieuwd wie van hen we binnenkort terugzien voor de vervolgopleiding van de BIK, de Hogere Opleiding Huisvestingskunde (HHK).

De Basiscursus Inrichtingskunde is een van de meerdaagse opleidingen van de Office Academy. Deze opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven (voorjaar en najaar). In de voorjaarsgroep, die woensdag 11 maart van start gaat, is nog plaats.

Inschrijven nieuwsbrief

U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rond dit kennisplatform.