Het is alweer enkele jaren geleden dat alle deelnemers aan het BIK-examen slaagden. Maar op vrijdag 28 juni was het zover. Acht deelnemers aan de Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) gingen op voor hun examen en alle acht konden ze aan het eind van de dag hun diploma in ontvangst nemen. Samen met de zeven examenkandidaten van de week ervoor maakt dat vijftien geslaagden en een honderd procent score!

De vijftien deelnemers leerden afgelopen half jaar in zes dagen op verschillende locaties in het land de grondbeginselen van een goede hedendaagse kantoorinrichting. Naast de theorielessen geven de diverse locaties ook een inkijkje waaraan een hedendaags kantoor of de inrichting van een kantoor moet voldoen.

De geslaagden van 28 juni zijn (staand, van links naar rechts): Nancy Leenderse (gemeente Halderberge), Anita van der Heijden (FacZo), Pleun Meulensteen (Desque), Jeffrey Tersteeg (Markant) en Sanne van Binnendijk (gemeente Den Haag); (zittend, van links naar rechts): Ben ter Steege (gemeente Den Haag), Marvin Seedorf (Staples) en Bart ter Horst (Nice Price Office).

De Basiscursus Inrichtingskunde is een van de meerdaagse opleidingen van de Office Academy. Deze opleiding wordt tweemaal per jaar gegeven (voorjaar en najaar). In de najaarsgroep, die 17 september van start gaat, is nog plaats.

Inschrijven nieuwsbrief

U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rond dit kennisplatform.