Een bescheiden groep van vijf deelnemers volgde de afgelopen maanden – hier en daar met enige coronavertragingen – de opleiding Basiscursus Inrichtingskunde. Docenten en examinatoren spraken over een ‘leergierige, dynamische en kwalitatief uitstekende groep’. Dat bleek niet overdreven: vandaag slaagden alle vijf de kandidaten glansrijk voor hun examen.

Jimmy Birzwilks (Eurodesk Business Furniture), Elke Rupert (Leferink), Claudia Kazemier (KNVB), Stefan Onclin (SKO) en Britt Leferink (BCI Projectinrichting) namen de welverdiende bloemen in ontvangst van de examinatoren Rinus Vos, Dennis Kroes en Dick Kardinaal.

Op dinsdag 22 maart aanstaande gaat de voorjaarsgroep van de Basiscursus Inrichtingskunde van start. Interesse? Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven nieuwsbrief

U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rond dit kennisplatform.