Design District gaat dit jaar zoals bekend niet door. Maar een deel van de lezingen wél. De lezing ‘Creativiteit, Flexibiliteit & Vitaliteit’ door Kitty de Groot zal als webinar plaatsvinden, op 23 juni om 10.30 uur.

De gratis online lezing wordt georganiseerd door kennisplatform Inside Information en opleidingsinstituut Office Academy. Oorspronkelijk maakte de lezing onderdeel uit van het lezingenprogramma van Design District. “Als Kennisplatform Inside Information en Office Academie willen we onze interieurprofessionals dit jaarlijkse fenomeen niet ontnemen”, aldus Kitty de Groot.

“We willen juist nu de kennis over creativiteit, flexibiliteit & vitaliteit delen. Want wat zullen we het nodig hebben nu niets voorspelbaar is, we voor allerlei nieuwe uitdagingen staan en onze situatie continu verandert.”

Aan de hand van aansprekende projecten en voorbeelden zal Kitty de Groot tijdens haar lezing de online deelnemers meenemen in haar verhaal vol kennis en inspiratie over ‘hoe creativiteit, flexibiliteit en vitaliteit te stimuleren vanuit het interieur?’. Vragen die daarbij aan de orde komen zijn ‘Creativiteit, hoe stimuleer je dat in de werkomgeving?’, ‘Agile werken, wat werkt goed wat niet volgens ervaringen?’ en ‘Hoe hou je mens en organisatie vitaal, gezond, wendbaar en innovatief?’.

Aanmelden voor het webinar van 23 juni (10.30 uur) kan door een mail te sturen naar info@insideinformation.nl.  “Je krijgt dan in retour een uitnodiging om deel te nemen aan het webinar.” 

Kitty de Groot is interieur- en designjournalist, docent, strateeg en beoefenaar. Zij interviewde de laatste jaren vele experts op het vlak van creativiteit, flexibiliteit en vitaliteit. Ze heeft een brede achtergrond in Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft (cum laude), in interieurarchitectuur (kunstacademie HKU), en heeft vele jaren werkervaring bij verschillende toonaangevende bedrijven in binnen en buitenland. Ook zette ze verschillende designlabels op.

www.officeacademy.nl

Inschrijven nieuwsbrief

U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rond dit kennisplatform.