Goed nieuws voor de huisvestingsector: de branche is weer een flink aantal inrichtingskundigen rijker. De afgelopen weken hebben in totaal vijftien cursusisten het  examen voor de Basiscursus Inrichtingskunde (BIK) van het opleidingsinstituut Office Academy met goed gevolg afgelegd.

Aan de cursus werd afgelopen najaar deelgenomen door achttien cursisten. Van hen hebben vijftien deelnemers de BIK met goed gevolg afgelegd. De geslaagden zijn: Arjan van der Meijden (De Arend), William de Gelder (DSN), Harmen Appelman (DSN), Thom van der Veen (Interoffice), Roy Hulsteijn (AtmR), Jasper van Dijk (BAR-organisatie Facilitair), Marije Veenstra (EromesMarko), Jeroen van Montfort (EromesMarko), Lenne van den Burg (EromesMarko), Nona Jonathans (EromesMarko), Timon Sluis (PeoplePower), Sanne van Haaster (Koninklijke Bibliotheek), Ingrid de Haan (De Projectinrichter), Juliëtte van der Lippe (Jet Chair) en Henk Jan Eertink (Office Projects).

Inschrijven nieuwsbrief

U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rond dit kennisplatform.