pCon.Planner

Tijdens de lessen van Inrichtingskunde wordt onder andere gebruik gemaakt van tekensjablonen. Deze worden door verschillende fabrikanten aan de opleiding beschikbaar gesteld.

in:

Omschrijving

Tijdens de lessen van Inrichtingskunde wordt onder andere gebruik gemaakt van tekensjablonen. Deze worden door verschillende fabrikanten aan de opleiding beschikbaar gesteld. Naast kennis en vaardigheden is bij inrichtingskunde vooral de praktijk belangrijk. Daarom laten wij onze studenten ook kennismaken met een eenvoudig te gebruiken CAD tekenprogramma, de pCon.planner, die het tekensjabloon vervangt.

Veel fabrikanten en leveranciers van kantoormeubilair stellen dit tekenprogramma aan hun dealers beschikbaar. In de training  wordt stap voor stap behandeld hoe met deze software, een hulpmiddel voor laptop en PC, het tekenwerk op eenvoudige wijze door iedereen uitgevoerd kan worden. Office Academy organiseert voor hen die verder kennis willen maken met dit tekenprogramma de training pCon.planner/OFML-planner in de praktijk.

Voor wie bestemd?
Deze training is bedoeld voor iedereen die wil leren werken met een eenvoudig te gebruiken tekenprogramma voor het inrichten van ruimten. Een handig en praktisch hulpmiddel voor bijvoorbeeld iemand die werkzaam is als facilitair medewerker of projectleider in de huisvesting of inrichting van kantoren en kantoorhoudende organisaties.

Toelatingsvoorwaarden
Er zijn geen speciale toelatingsvoorwaarden. Een specifieke vooropleiding is niet noodzakelijk. Deelnemers dienen tijdens de training te kunnen beschikken over een laptop.

Programma
In de training wordt stap voor stap behandeld hoe met deze software, een hulpmiddel voor laptop en PC, op eenvoudige wijze een inrichtingstekening wordt gemaakt. Het programma laat vervolgens de ‘platte tekening’ in perspectief vanuit verschillende zichtposities bezien. Ook is het mogelijk visueel door de oplossing heen te lopen.

Cursusduur
De training omvat één dag. Diverse data zijn mogelijk.

Toetsing
Aan het eind van de training wordt er een certificaat uitgereikt.

Locatie
De training wordt verzorgd op locatie door één van onze partnerbedrijven.

Kosten
Lesgeld voor deze training is € 425,- exclusief 21 procent btw en inclusief het lesmateriaal, koffie/thee en lunch tijdens de lesdag (in combinatie met deelname aan de Basiscursus Inrichtingskunde geldt een gereduceerd tarief).

Trainingsdata:
In overleg. Bel of mail ons voor nadere informatie: 0578 - 610660 of info@officeacademy.nl.

Online inschrijven

Docent

Niels

Head In Nichola's Sports Academy

Inschrijven nieuwsbrief

U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rond dit kennisplatform.