Duurzaam inrichten > vrijdag 29-4-2022

Deelnemers aan de workshop Duurzaam en circulair inrichten leren wat de betekenis van 'duurzaamheid' en 'circulariteit' is.

in:

Omschrijving

Deelnemers aan de workshop Duurzaam en circulair inrichten leren wat de betekenis van 'duurzaamheid' en 'circulariteit' is. Deze begrippen zijn immers niet meer weg te denken uit onze samenleving. Deelnemers leren op welke wijze duurzaamheid en circulariteit een rol spelen of kunnen spelen bij het inrichten en kunnen daarover adviseren.

Inhoud
In de cursus wordt behandeld wat onder duurzaamheid en circulariteit verstaan wordt en waarom deze begrippen zo actueel zijn. Ook bij inrichten kunnen duurzaamheid en circulariteit een belangrijke rol spelen en het is van belang te weten wat de eisen en wensen aan de vraagzijde zijn. Ook van de aanbodzijde is het van belang dat alle aspecten met betrekking tot deze onderwerpen bekend zijn en overgebracht kunnen worden. Daarbij komen de nieuwste ontwikkelingen en intiatieven aan bod, ondersteund door de kennis en visie die voorhanden is op het gebied van onder meer Evidence Based inrichten.

Werkwijze
De workshop bestaat steeds uit een theoretisch gedeelte en het vervolgens- in groepen behandelen van cases. Deelnemers ontvangen een hand-out van de presentaties.

Doelgroep
De cursus is voor iedereen die vanuit een facilitaire dienst of vanuit de kantoor- en projectinrichting betrokken is bij de inrichting van kantoren of kantoorhoudende organisaties en waarbij duurzaamheid tot het eisenpakket behoort.

Toelatingseisen
Geen specifieke vooropleiding vereist. Enige ervaring binnen het facilitaire bedrijf of de inrichtingsbranche is een pré.

Cursusduur 
De cursus omvat één cursusdag van 9.30 tot 16.30 uur.

Kosten
Het lesgeld bedraagt € 425,- exclusief 21 procent btw, inclusief lesmateriaal. Lunch en consumpties tijdens de cursusdag zijn inbegrepen (in combinatie met deelname aan de Basiscursus Inrichtingskunde geldt een gereduceerd tarief).

Locatie
De workshop vindt  plaats centraal in het land.

Data
Deze cursus wordt tweemaal per studiejaar ingepland (voorjaar en najaar). Eerstvolgende datum: vrijdag 29-4-2022

In overleg kan een incompany training over dit onderwerp op vrijwel elke gewenste datum worden gegeven.

Online inschrijven

Docent

Niels

Head In Nichola's Sports Academy

Inschrijven nieuwsbrief

U wordt regelmatig op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen rond dit kennisplatform.